Репер RedWest представив новий музичний трек

18 Січня 2024, 14:20
Репер RedWest представив новий музичний трек 610
Репер RedWest представив новий музичний трек

Репер із Ківерців Денис Ремісько, відомий загалу під творчим псевдо RedWest, презентував нову пісню про атмосферу життя під час війни – «Зима».

Про це 18 січня повідомляє кореспондентка Район.Ківерці.

«Пісня створювалася дуже швидко, текст був написаний буквально за два дні. Запис треку  за один. Живемо у такий період, що на все обмаль часу. Не хочеться, щось затягувати, бо можна не встигнути», – коментує виконавець

Також RedWest поділився роздумами про тематику та філософію нового твору.

«Наша країна живе у затяжній зимі, яка розпочалася у 2022 році. Навіть спекотними літніми днями відчувається подих зими, порожнеча, внутрішній холод, атмосфера смерті та розпачу, що вирує у повітрі. Що року зима приходить до нас з одного ж напрямку, так само й ворог прийшов тими ж слідами – разом з холодною хуртовиною, від якої замерзає кров. Але після затяжної зими, все одно прийде весна. І ми всі чекаємо цю весну, яка для кожного стане початком нового життя. Тому трек напевно про жорстку, болючу, важку, затяжну зиму, яка закінчиться з приходом миру...», – ділиться RedWest.

Зазначимо, що подивитися та послухати новий ролик можна на YouTube-каналі виконавця.

Раніше ми повідомляли: виконавець RedWest записав новий трек  ̶  «Рожеві окуляри». Пісня презентована на однойменному YouTube-каналі. Її наскрізною ідеєю стали дві реальності сучасного життя українців: одні живуть буденним життям, наче і нічого не відбулося, а інші сповна випили гірку чашу війни. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024