Ківерці: відзначать День пам’яті та примирення і річницю перемоги над нацизмом

03 Травня 2018, 09:45
1666

Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Яни Церкевич відбулося засідання організаційного комітету щодо відзначення в районі Дня пам’яті та примирення і 73 річниці перемоги над нацизмом.

Учасники засідання обговорили пропозиції щодо проведення заходів з нагоди пам’ятних дат у районному центрі, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

Прийняли рішення: 8 травня о 12 годині на меморіальному комплексі «Вічної Слави» у міському парку відбудеться мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті та примирення і 73 річниці перемоги над нацизмом. До участі у заході будуть запрошені ветерани, учасники національно-визвольного руху, представники влади, трудових колективів, політичних партій, громадських організацій, молодь, учасники АТО, волонтери.

9 травня представники влади покладуть квіти до пам’ятника Невідомому солдату на меморіальному комплексі «Вічної Слави» у місті Ківецрі та відвідають ветеранів за місцем їхнього проживання.

У закладах освіти району відбудуться тематичні  уроки, виховні години, круглі столи, інші заходи, присвячені 73 річниці перемоги над нацизмом та пам’ятним датам Другої світової війни. Заплановано проведення зустрічей учнівської та студентської молоді з ветеранами, учасниками національно-визвольного руху, бійцями АТО. У закладах культури району проведуть культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи.

4 травня у міському парку відбудеться обласний фестиваль вокально-хорового мистецтва, виконавців розмовного жанру ветеранів війни і праці, національно-визвольних змагань, присвяченого 73 річниці перемоги над нацизмом, який розпочнеться об 11 годині. Участь у фестивалі візьмуть 13 колективів з різних районів Волинської області.

13 травня о 15 годині в районному будинку культури ім. М.П.Ковальова відбудеться святковий концерт, присвячений Дню матері.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024