У Ківерцівське лісогосподарство приїхали спеціалісти з понад 10 областей України

03 Травня 2018, 17:05
1422

Відбуватиметься захід на базі державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ протягом 3 днів – із 3 по 5 травня включно.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Побачити, яким чином на Волині забезпечується безпечна лісозаготівля та виробництво, з’їхалися фахівці лісової галузі майже з усіх куточків держави – Кіровоградської, Закарпатської, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Чернігівської, Вінницької та інших областей України. Участь у семінарі беруть також фахівці українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс». 

Відкрили семінар-нараду головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів та охорони праці Управління використання лісових ресурсів та науки Держлісагентства України Андрій Мусійовський, начальник управління Держпраці у Волинській області Ростислав Стасько, заступник начальника Волинського ОУЛМГ Олександр Рибчинський.

Олександр Рибчинський коротко охарактеризував географічні особливості Волинської області, зазначивши, що наш край – серед найлісистіших в Україні.

Також наголосив, що питанням охорони праці у державних лісогосподарських підприємствам Волинського ОУЛМГ приділяють значну увагу, у чому протягом  трьох днів зможуть особисто переконатися учасники семінару.

Після короткої вступної наради учасники семінару вирушили на перший об’єкт – у Воротнівське лісництво ДП «Ківерцівське ЛГ». Тут відбудеться огляд садиби лісництва і ознайомлення з роботою Лісівничого молодіжного центру.

У програмі семінару-наради також – знайомство з роботою державних лісогосподарських підприємств  «Колківське ЛГ», де відбудеться  огляд інфрастуктури, ознайомлення з роботою лісозаготівельного комплексу.

У ДП «Маневицьке ЛГ» учасникам семінару покажуть, як налагоджено переробку деревини.

Наступними днями – 4 та 5 травня – учасники семінару серед іншого побувають на пожежній станції ДП «Поліське ЛГ», ознайомляться з організацією безпечних робіт у цеху переробки деревини та на нижньому складі ДП «Городоцьке ЛГ». Також побачать, як організовано гаряче харчування на лісозаготівлі. В рамках семінару заплановані також візити на об’єкти ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП «Ковельське ЛГ».

Коментарі
04 Травня 2018, 20:32
..покажіть хоч Воротнів. Романюк там працювавю Нормальне господарство я ніде далеко не бував але там гарно!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024