У Журавичах провели тренінг з основ домедичної допомоги

22 Лютого 2024, 18:05
У Журавичах провели тренінг з основ домедичної допомоги 316
У Журавичах провели тренінг з основ домедичної допомоги

За сприяння молодіжного центру «Диференціал» у громаді села Журавичі провели тренінг, на якому навчали надавати допомогу непритомним за різноманітними техніками та вчили накладати турнікет.4

Про це інформують на сторінці Центру.

«Учасники тренінгу отримали важливі навички, які можуть допомогти врятувати життя у випадках надзвичайних ситуацій. Однією з ключових тем було надання допомоги непритомній людині. Учасники вивчили техніку «стабільного бічного положення», що є критично важливим для забезпечення відкритого дихання та уникнення аспірації», – повідомили у дописі.

Також, учасники тренінгу здобули практичні навички накладання турнікета та відпрацювали метод тампонування.

«Тренінг був успішним завдяки активній участі всіх учасників та кваліфікованого тренера Дмитра Охоцького. Долучення таких навичок до арсеналу знань і умінь кожного учасника робить нашу громаду більш безпечною та готовою діяти в надзвичайних ситуаціях», – коментують у повідомленні.

Зазначимо, проєкт реалізує молодіжний центр «Диференціал»  у співпраці з громадською організацією «Молодіжна платформа» в межах програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України».

Тренінг в Журавичах
Тренінг в Журавичах

Тренінг в Журавичах
Тренінг в Журавичах

Тренінг в Журавичах
Тренінг в Журавичах

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024