В Ківерцях нагородили п'ятьох атовців

11 Травня 2018, 16:00
2089

У День пам'яті та примирення п'ятьом учасникам Антитерористичної операції з Ківерцівського району вручили нагрудні знаки.

Про це йдеться на сайті РДА.

Військовослужбовці районного військогового комісаріату та районний військовий комісар, підполковник Дмитро Ковальов взяли участь в мітингу-реквіємі з нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який відбувся 8 травня в місті Ківерці на Меморіальному комплексі «Вічної Слави».

Під час заходу військові несли почесну варту біля памятника Невідомому солдату.  Вітаючи учасників заходу комісар вручив учасникам АТО нагрудні знаки.

Посвідчення та нагрудний знак «Ветеран війни – учасник бойових дій» отримали п’ятеро бійців, які стали на захист територіальної цілісності нашої країни – Моркочань С.Ф., Дейна В.О., Степчук Ю.В., Слюсарчук Л.Л., Чичотка С.В..

Районний військовий комісар подякував військовослужбовцям за проявлену мужність та патріотизм при виконані бойових завдань на Сході країни, добросовісне виконання свого військового і патріотичного обов’язку та висловив переконання, що майбутні покоління знатимуть і пам’ятатимуть про подвиг сьогоднішніх героїв.

1




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024