У Ківерцях провели дійство «Яскраві барви театрального мистецтва»

28 Березня 2024, 12:35
У Ківерцях провели дійство «Яскраві барви театрального мистецтва» 343
У Ківерцях провели дійство «Яскраві барви театрального мистецтва»

У ківерцівському центрі позашкільної освіти до Міжнародного Дня театру  організували театральне дійство «Яскраві барви театрального мистецтва».

Про це інформують на сторінці Центру.

Подію організувала Тетяна Ющук, вихованка ківерцівського центру позашкільної освіти, студентка 4 курсу Волинського коледжу культури і мистецтв імені Стравінського.

«Приємно зазначити, що концепція заходу була дуже різноплановою: презентувалися окремі аспекти з історії розвитку театрального мистецтва, озвучувалися прізвища відомих акторів, які нині захищають нас на фронті, потужно звучала декламація поезії, тематичне слайдування, театральні етюди у виконанні студентів коледжу. Також активно долучилися до дійства вихованці Народного театру танцю «Зорецвіт», керівники: Марія Щербатюк, Денис Матвіюк та вокального ансамблю «Співаночка», керівник Тетяна Людвік», – прокоментували у дописі.
У межах події виступила акторка Юлія Тузова.
«Вона майстерно «закрутила» театральну імпровізацію з дітками. Наші вихованці з великим задоволенням перевтілилися на лісові деревця, вітер, птахів і навіть ведмедик вайлувато та кумедно прогулювався лісовою галявиною, яка раптом ожила в актовій зал», – повідомили на сторінці Центру.

Також захід відвідали педагоги Волинського коледжу культури і мистецтв імені Стравінського Віталій Герасимлюк – член національної спілки кінематографістів України, режисер та Валентина Логвіненко – викладачка сценічної мови.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024