У Ківерцях провели руханку в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?»

28 Березня 2024, 13:55
У Ківерцях провели руханку в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» 446
У Ківерцях провели руханку в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?»

У Ківерцівському парку провели масову руханку в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що ініційована першою леді Оленою Зеленською.

Про це інформують на сайті Міської ради.

У заході взяли участь учасники бойових дій і члени їхніх родин, військовослужбовці, які перебувають на реабілітації або ж у відпустці, представники Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної адміністрації та Ківерцівської міської ради, фахівці-психологи, студенти ківерцівського медичного коледжу, учнівська молодь, педагоги освітніх та позашкільних закладів, викладачі та вихованці Ківерцівської спортивної школи та жителі міста.

У межах заходу провели спортивну руханку, майстер-клас «Малюнок кавою» від психологині Оксани Теплової, навчання та ознайомлення з техніками саморегуляції від психолога Людмили Міленіної та благодійний майстер-клас «Оберіг для військовослужбовця» від педагогів та вихованців ківерцівського центру позашкільної освіти.

До руханки також долучилися: чемпіон світу з параатлетки, учасник Паралімпійських ігор – 2020 Ярослав Окапінський, координатор проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Ківерцівській громаді Дмитро Попович та представники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

«Хай нам буде сьогодні рухливо! Хай нам буде ментально здорово!» Вона також зауважила, що ментальне здоров’я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві. Тому дбати про своє ментальне здоров’я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров’я фізичне», – зазначила регіональна координаторка у Волинській області Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Наталія Коструба.

Руханка у Ківерцях
Руханка у Ківерцях

Руханка у Ківерцях
Руханка у Ківерцях

Руханка у Ківерцях
Руханка у Ківерцях

Руханка у Ківерцях
Руханка у Ківерцях

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024