Співбесіда по скайпу або нові технології ківерцівського центру зайнятості

18 Травня 2018, 16:00
2261

Однією з сучасних форм співбесіди є скайп-інтерв’ю з кандидатами. Саме цей сучасний метод підбору персоналу останнім часом набуває обертів серед роботодавців, тому що є зручним для обох сторін-учасників: роботодавець має можливість відібрати багато претендентів з різних регіонів, побачити людину наживо, а кандидат – значно спростити і пришвидшити час пошуку роботи.

Про це Район.Ківерці інформує провідна фахівчиня з профорієнтації Любов Мартинюк.

Так спільно з Луцькою районною філією ВОЦЗ проведено скап-співбесіду для пошукачів роботи Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості щодо підбору персоналу ТОВ «Вог Ритейл». Підприємство має потребу в працівниках за професіями:
оператор заправних станцій, слюсар-ремонтник, адміністратор залу, буфетник, прибиральник службових приміщень.

Представник підприємства пані Оксана детально розповіла про підприємство, умови та оплату праці. За період існування компанії з’явилося багато партнерів-замовників продукції та послуг,саме тому підприємство створює нові робочі місця.

Учасники заходу, яких зацікавила пропозиція роботи, отримали контакти представника підприємства для подальшої зустрічі та можливого працевлаштування.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024