Директора Ківерцівського музею звинувачують у комуністичній пропаганді

30 Травня 2018, 13:00
4091

Депутати Ківерцівської районної ради через висвітлення комуністичної пропаганди не прийняли звіт директора КЗ «Ківерцівський краєзнавчий музей» Степана Войчика.

Про це стало відомо 29 травня під час засідання депутатської комісії районної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, сім”ї охорони здоров’я та соціального захисту населення, – інформує «ВолиньUA».

Депутати Ківерцівської районної ради одноголосно вирішили зняти з розгляду чергового пленарного засідання райради та відправити його на довивчення та доопрацювання.

Однією з причин цього рішення є однобоке висвітлення директором Степаном Войчиком подій Другої світової війни, виготовлення інформаційних стендів без рецензій та відповідної проектно-кошторисної-документації.

Крім того, йому закидають надання відписок щодо запитів на публічну інформацію, а також наявність того, що в музеї фонове забарвлення експозиції в кімнаті Другої світової війни несе пропаганду комуністичного режиму.

Музейні експонати
Музейні експонати

Музейні експонати
Музейні експонати

 

Коментарі
30 Травня 2018, 19:13
Войчика Степана треба підтримати, він чудовий працівник, любить свою справу. У музеї показав глобально нашу історію, в тому числі Другу світову війну, де покоління побачить ще цю епоху і її "вождів" та учасників війни? Хіба варто трохи відкорегувати матеріал даного (суперечливого) розділу музею, але не гнобити директора. Відколи в Україні стільки стало "праведних" і "патріотів", а попередні свої "одобрямс" вже забули? Чи як ставились до "ворогів" народу? Чи сприймали звільнених з гулагу додому до себе? Тепер комусь місце потрібне Войчика! Як назвати сучасне рейдерство і всю нечисть, що вже підшукує собі нового місця під сонцем? Даруйте, але це недобросовісно, і п.Войчик не заслуговує цього.
30 Травня 2018, 22:14
Надія Корнійчук абсолютно права! Це вже нашій депутатській комісії мерещиться комуністична пропаганда... Історія є історія.. Яка б вона не була...
30 Травня 2018, 22:19
Не шановні депутати! У Ківерцях музей очолює фахівець музейної справи та ентузіаст краєзнавства.Подякуйте йому за роботу і попросіть вибачення за свої надумані звинувачення. Я думаю, серед депутатів знайдуться думаючі . а ті,що є " придуманими патріотами" нехай згадають ,що завжди плаває зверху.
31 Травня 2018, 02:16
Підтримую......
31 Травня 2018, 02:33
Толян Пушкін ти хотя мені і друг але справді загнали того Войчика. То ти статтю написав чи то я?
31 Травня 2018, 12:08
За те, що взагалі краєзнавчий музей є потрібно дякувати Степану Войчику. А якщо "свободівцям" потрібно вчергове своєму побратиму (наразі - Івану Стецьковичу - вчителю праці) дати посаду - то питання риторичне. Того й клюють фахівця... Шукають різних причин. Надіємось, що здоровий глузд більшості депутатів райради переможе і Войчику продовжать контракт.
31 Травня 2018, 15:32
Вибачте мене люди, за мою недалекоглядність. Я ж мусив перш за все пройти сам декомунізацію, змінити прізвище, а то ношу прізвище (та й ганблю його) великого російського письменника. Ну мушу ж я чимось зайнятись. Тинятися з побратимом з кутка в кутом надоїдає цілий день, і так 5 днів на тиждень, та й шаріки свої теж неможна перекачувати в штанах. ой пардон... Ось і шукаю собі задумки, то випадково десь вискочу , чи то знову десь проскочу. Гроші ж немалі отримую. Ви собі знайте, якщо собака немає що робити то лиже собі я..йя. Ось і я бавлюся.
01 Червня 2018, 17:03
Дякую усім небайдужим до музею. <br/>Уся інформація, подана тут - фальсифікація, сон рябої кобили. Профільна комісія районної ради такого сформульованого рішення не приймала. Це підстава депутатського корпусу, районної ради. Надіюсь на виважену реакцію членів комісії.<br/>Хто такі Пушкін і Король? Посадовці районної ради, високооплачувані. Таких посад, які вони займають, немає, мабуть в Україні. А отримують зарплату за бездіяльніть в раді, винюхування сенсацій, пошуків &quot;ворогів українського народу&quot;. Зневажливо і цинічно, зверхньо характеризують окремих Почесних громадян Ківерцівщини, інформація про яких міститься в музеї. Паскудять хороші імена. Позитивного від цих &quot;трударів&quot; - нуль. Це заполітизовані трутні у ВО &quot;Свобода&quot;, авторитет котрого гроблять грунтовно.<br/>Що можна чекати від коваля і земельного спеца? (відповідь на їх же закиди шанованим людям). ЗАНАДТО! ще молоді, щоб ставитися до всіх так зверхньо . <br/>Про Ківерцівуський музей знають в Німеччині, США, Канаді, Ізраїлі, Польщі, навіть в Африці. Двох особин не влаштовує він і його керівник. <br/>Ківерчани мають знати нутро тих, кого вибирали. І робити висновки.<br/>Не виправдовуюся. Але дістало.
01 Червня 2018, 18:11
Мої вибачення. У слові Ківерцівуський помилково лишня буква У.
01 Червня 2018, 18:49
А чому редактор сайту, чи журналіст у Вашому виданні, не завітає чи не звернеться письмово до голови райради В.Хмілевського за офіційним роз’ясненням позиції. Це ж дискредитація, перш за все, органу який він очолює. Де його керівні амбіції, чоловік він жеж толковий ніби. Чому ходить навшпильках перед цими двома трутнями, які два слова толково зв’язати не можуть. Бачила їх виступи на різних заходах. Це ж сором.... Йти до слова і ... далі краще промовчати. Яку роботу вони роблять? За що отримують гроші з наших податків? Король - радник ніби з проектної діяльності, якщо не помиляюся. Які проекти він виграв, а Пушкін - заступник заступника по заступнику. Цирк. Василь Васильович схаменіться та й наведіть лад у своїй конторі. Бо таке враження, що то шарашкіна контора, а не апарат районної ради. Всі сміються, хто хоче те й робить. При минулих головах такого ніколи не було. За що цькувати людей? Попросіть тих побратимів - за власним бажанням. <br/>А директору музею С.Войчику, перш за все здоров’я та й терпіння у спілкуванні з такими дурнями.
05 Червня 2018, 18:39
Як я підтримую Ольгу!!! В районній раді дійсно повний ...дець! Що там робить голова, раз по ньому лазять якісь пушкінський король й королівський пушкін? Слабохарактерний? - До жінки на огород! Да гнати цю срань треба, а не тримати на державній роботі, хай не позорять Ківерецьку владу, вона й так нещасна. А депутати ради де?
07 Червня 2018, 17:27
Неодноразово бачила дописи Короля. Це жах. В одній темі тільки трохи обізнаний і все. Маразм. Яке йому діло до музею?! Чи він мітить на місце в музеї?
07 Червня 2018, 20:46
С. Войчик-Музейник з великої літери,а не політичний конюктурник.Соромно за депутатів.
07 Червня 2018, 20:46
С. Войчик-Музейник з великої літери,а не політичний конюктурник.Соромно за депутатів.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024