«Медичну» комісію Волиньради очолила завідувачка ківерцівським пологовим

02 Червня 2018, 12:00
Людмила Тимощук 2915
Людмила Тимощук

Депутатка, завідувачка ківерцівським пологовим відділенням Людмила Тимощук очолила постійну комісію з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства Волинської обласної ради.

Про це йшлося під час чергового засідання сесії Волиньради 31 травня, – пишуть Волинські Новини.

До того «медичну» комісію очолював депутат Олександр Зінчук.

Зауважимо, що під час сесійного засідання, коли депутати розглядали питання щодо додаткового фінансування обласної дитячої лікарні за рахунок спрямування в бюджет медзакладу 100% від надходжень з оренди, Олександр Зінчук висловив підозру керівнику в корупції, але показав свою бездіяльність.

Зокрема він сказав, що орендар був готовий платити більшу суму за місце в лікарні, однак головний лікар погодив меншу плату та висловив невдоволення голові облради Ігорю Палиці.

На що той різко відповів, мовляв, чому тоді, коли про такий факт було відомо, голова профільної комісії не розглянув його на своєму засіданні та не звернувся в правоохоронні органи.

Тому в питаннях різне депутати й підготували проект рішення про заміну керівника профільної комісії з охорони здоров’я і більшість це підтримала.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024