Цуманська пуща: на екскурсії побували студенти СНУ

03 Червня 2018, 17:15
1592

В адміністрацію Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» завітали 10 студентів 2 курсу хімічного факультету (кафедра екології та охорони навколишнього середовища) СНУ ім. Лесі Українки.

Для гостей було проведено екскурсію та презентацію, – повідомляють у НПП.

Розпочався захід у Ківерцівському краєзнавчому музеї, де працівники відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи парку «Цуманська пуща» Грицюк Юлія та Савчук Павло продемонстрували студентам експозицію та фотовиставку «Цуманська пуща в об’єктиві Андрія Остапенка». Продовжився захід мультимедійною презентацією «Ківерцівський НПП «Цуманська пуща», під час якої студенти ознайомились з об’єктами природної та історико-культурної спадщини Ківерцівського району, довідались про важливість природно-заповідного фонду та екологічної мережі для сталого розвитку України.

Продовжився захід захопливою екскурсією лісовими околицями міста Ківерці, сосновим лісом та водно-болотними угіддями, яку провів працівник відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи Рудік Максим. Максим продемонстрував методику акустичної провокації птахів, розповів про вікові дерева та цінність водно-болотних угідь.










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024