Губернатор пообіцяв Ківерцівській лікарні новий рентген

05 Червня 2018, 08:00
Волинський губернатор завітав у Ківерцівську лікарню 6647
Волинський губернатор завітав у Ківерцівську лікарню

У понеділок, 4 червня, з робочим візитом у Ківерцівському районі побував голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко. Під час перебування в районі губернатора разом з головою райдержадміністрації Валерієм Ткачуком та головою райради Василем Хмілевським, їх заступниками, депутатом Волинської обласної ради Володимиром Дейною побували в КЗ «Ківерцівське районне територіальне медичне об'єднання».

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

У медзакладі очільник Волині зустрівся з генеральним директором Михайлом Слижуком, його заступником Наталією Круцько, завідувачем пологового відділення Людмилою Тимощук. Керівник закладу показав оновлені приймальне, реанімаційне, пологове та гінекологічне відділення, а також відділення, які потребують ремонтів – терапевтичне, неврологічне та рентген-кабінет. Губернатор оглянув відділення жіночої консультації, хірургічний та травматологічний кабінети поліклініки, зустрівся з медичним персоналом.  

Найбільше у медзакладі просили про придбання нового рентгену - наявному апарату близько сорока років. Мешканці району періодично змушені їздити в обласний центр, аби скористатися відповідними послугами, адже щонайменше раз в місяць він перестає працювати. Микола Мартинюк, завідуючий ренген кабінетом розповів, що апарат був введений в дію ще в 1978 році. Голова ОДА пообіцяв сприяння у вирішенні нагайної проблеми.

«Де в лікарні зроблено ремонти, там все добре і радісно. Інша справа у відділеннях, які потребують оновлення. Нам вдалося наладити співпрацю з народним депутатом України Ігорем Лапіним, який погодився віддати кошти зі свого округу на придбання рентген-апарата для Ківерцівської ЦРЛ. А це 2,5 млн. гривень. У ході медичної реформи лікарня повинна стати одним із базових лікувальних закладів інтенсивного лікування. Тому ми будемо намагатися забезпечити її усім необхідним для надання якісних медичних послуг. А місцева влада забезпечить необхідні ремонти відділень», – наголосив голова  обласної державної адміністрації.

Олександр Савченко зустрівся з керівництвом КЗ «Ківерцівське РТМО»
Олександр Савченко зустрівся з керівництвом КЗ «Ківерцівське РТМО»

1
Найбільше у медзакладі звернень про придбання нового рентгену
Найбільше у медзакладі звернень про придбання нового рентгену

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024