Жителі Ківерцівщини просили у голови ОДА дорогу

05 Червня 2018, 15:00
Олександр Савченко у Ківерцях 2370
Олександр Савченко у Ківерцях

Сьогодні, 4 червня 2018 року, у Ківерцівській районній державній адміністрації провів особистий прийом громадян голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Про це йдеться на сайті РДА.

До очільника області звернулися жителі населених пунктів району. Ними було порушено низку питань, які переважно стосувалися ремонтів доріг.

Зокрема, з проханням посприяти у вирішенні «дорожніх» питань від імені громади звернулися Олицький селищний голова Олена Кашевська, яка клопотала про ремонт дороги Олика –Личани (на Пітушків). Дернівський сільський голова Олександр Гуч – співфінансування на ремонт вулиці Спеціалістів у селі Дерно. Депутат Сильненської сільської ради Олександр Пушкар – капітальний ремонт дороги Сильне – Городище. Жителька села Кадище Валентина Тарасюк – капітальний ремонт ділянки дороги у селі Кадище. Жителі міста Ківерці – капітальний ремонт вулиці Космонавтів у місті. 

«Дороги, які не ремонтувалися десятками років усі відразу не відремонтуємо. Тому пустих обіцянок давати не буду. Поетапно будемо будувати і ремонтувати. Я готовий допомагати громаді, яка не чекає поки хтось вирішить її проблеми, а сама бере відповідальність і готова до спільної роботи», – зазначив голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024