Фахівці Ківерцівського центру зайнятості розповіли юним натуралістам про світ професій

06 Червня 2018, 13:00
1850

Ківерцівський центр зайнятості завітав на конкурс-виставку «Барвистий світ домашніх улюбленців».

Про це Район.Ківерці інформує провідна фахівчиня з профорієнтації Любов Мартинюк.

На запрошення директора Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентини Остапчук  директор Ківерцівської філії Волинського обласного ценру зайнятості Микола Музичук та Любов Мартинюк відвідали конкурс-виставку «Барвистий світ домашніх улюбленців».

Учасники заходу – вихованці гуртків Волинського обласного еколого-натуралістичного центру зі своїми домашніми улюбленцями, а також вихованці Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості, Ківерцівського районного центру еколого-натуралістичної творчості, Волинського фелінологічного центру «А-Мурчик», Рожищенського фелінологічного центру та учнів Луцьких навчальних закладів.

Кожен учасник мав унікальну можливість показати своїх підопічних та ближче познайомитися із домашніми тваринками друзів. На виставці були екзотичні тваринки такі як африканські молюски, павуки-птахоїди, індійські-палочники, сова-сичик, що занесена до Червоної книги України.

Захід проходив під гаслом «Ти відповідаєш за того, кого приручив». Під час спілкування діти в цікавій ігровій формі отримали інформацію про світ професій еколого-природничого напрямку. Школярі дізналися багато цікавого й корисного та мали можливість усвідомити, що правильний вибір професії – це запорука подальшого власного успіху в житті.

До слова, Микола Музичук і сам тримає вдома пташину ферму. Тому, йому як нікому відомі усі тонкощі поводження з тваринами.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024