Цуманська громада: посадовців навчать спілкуватися з народом

11 Червня 2018, 18:22
1246

У Цуманській громаді відбудеться навчання для депутатів та працівників ради щодо ведення відкритої та прозорої діяльності.

Про це йдеться на сторінці Волинського інституту права.

Відкриті та довірливі відносини між владою та громадою сприяють швидшому розвитку громади та взаєморозумінню мешканців та управлінців. Впровадження інструментів прозорості та публічності в місцевому самоврядуванні допомагають налагодити здорові відносини. Подібна діяльність сприяє підвищенню рівня загальної довіри один до одного. 

В межах проекту «Запровадження ефективних майданчиків комунікації влади та громади» для сприяння максимального запровадження практик доброго врядування у Цуманській об’єднаній громаді для депутатів та працівників ради відбуватиметься навчальний семінар «Дотримання правил відкритості, підзвітності та прозорості діяльності місцевої ради».

В ході семінару говоритимуть про:

  • поняття прозорості та публічності,
  • що таке публічна інформація,
  • як організувати роботу із громадою через надання доступу до публічної інформації,
  • значення інформаційних ресурсів ради для комунікації із громадськістю,
  • права, можливості та обов’язки депутатів та старост у представленні інтересів периферійних громад та центральної садиби,
  • форми проведення задля ширшої комунікації з громадськістю.

Організатори запрошують усіх бажаючих 12 червня о 15:00 у приміщення Цуманської селищної ради.

Додаткова інформація за тел. (095) 64 54 655.


Заходи відбуваються в межах реалізації проекту «Запровадження ефективних майданчиків комунікації влади та громади», що реалізується ГО «Волинський Інститут Права» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024