Будівництво школи в Башликах обговорили представники Верховної Ради

12 Червня 2018, 11:00
1459

У п'ятницю, 8 червня, в другій половині дня місті Луцьк відвідала представницька делегація з міста Києва. Приїжджали члени Бюджетного комітету Верховної Ради України, які володіють основним на наш час – розподіляють бюджетні кошти.

Про це пише Волинська Газета.

Отже, з «парламентським десантом» тісно працювали голова облради Ігор Палиця, голова облдержадміністрації Олександр Савченко, керівники окремих установ та організацій, які мають стосунок до залучення та розподілу грошей, а також 3 з 6 народних депутатів, які мають стосунок до Волині: Ірина Констанкевич (Маневицький округ №23), Степан Івахів (Ковельський округ №21) та Ігор Лапін (Луцький округ №22).

Багато проблем, прохань та питань звучало у ході зустрічі. Торкнулися на ній і проблем Ківерцівського району. Зокрема, обранці волинської громади говорили про добудову школи в Башликах, що на Ківерцівщині.

І хоча вже звільнений Міністр фінансів Олександр Данилюк однією з причин своєї відставки називав ганебну практику поділу коштів «між своїми округами» і партіями, Голова комітету Верховної Ради України з питань бюджету Андрій Павелко запевнив: всі пропозиції, які озвучувалися на Волині, будуть взяті до уваги, а до уряду спрямують відповідні рекомендації.

Під час виїзного засідання Бюджетного комітету
Під час виїзного засідання Бюджетного комітету

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024