Делегація з Ківерцівщини побувала в Білорусі

18 Липня 2018, 15:00
1560

З 13 по 15 липня 2018 року делегація з Ківерцівського району, на запрошення керівництва Кобринського райвиконкому, взяла участь в урочистих заходах з нагоди 731-ї річниці із дня заснування міста Кобрин Брестскої області Республіки Білорусь.

Міста Кобрин та Ківерці  вже багато років поспіль є побратимами, мають ряд напрацювань у співпраці та розробці грантових проектів, – йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

 


 

 

Від імені Ківерцівської районної ради та Ківерцівської районної державної адміністрації на урочистому концерті з святкування Дня міста Кобрин білорусів привітали голова райради Василь Хмілевський та начальник управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку Ірина Куцик.

 В рамках заходів у Кобрині відбулися виставки-продажі і дегустація продукції підприємств району, виставки учнівської та педагогічної творчості закладів освіти та позашкілля. В міському парку презентували театралізовані дійства, виступи творчих колективів, виставки народних промислів, спортивні естафети, майстер-класи, різноманітні ярмарки, частування білоруськими традиційними стравами, розваги для юнацтва та дітей.

 


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024