Озеро: як відпочивають діти у християнському таборі

20 Липня 2018, 12:25
8996

У четвер,19 липня, голова РДА Валерій Ткачук та його заступник Яна Церкевич ознайомилися з умовами проживання,  перебування та відпочинку хлопчиків та дівчат.

Про це йдеться на сайті РДА.

Дитячий християнський табір «Берізка» в селі Озеро Ківерцівського району за рік оздоровлює понад 1300 дітей. 

«Наразі ми маємо на відпочинку та оздоровлені 100 дітей з Рівненщини. З ними є 36 вихователів, які дбають про те, щоб кожен день перебування дитини у таборі був змістовним, активним, пізнавальним та пам’ятним. Ми лише здаємо приміщення в оренду та організовуємо весь побут», – розповідає власник табору Сергій.

Відпочивають тут безоплатно неодноразово і діти з Ківерцівського району, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти – сироти і позбавлені батьківського піклування.

Дитячий відпочинок проходить активно, цікаво та весело. Хлопці та дівчата навчаються самостійності та відповідальності, отримують масу позитивних емоцій та незабутніх вражень, навиків спілкування в колективі.

 


 

 

Дитячий християнський табір – організована форма повноцінного відпочинку. «Берізка» поділена на різні локації, де  проводять дозвілля як загони, так у усі таборяни. На чималій території розміщені літні тераси, бесідки, ротонда, є стави де розводять рибу, ігровий майданчик з  гойдалками, каруселями, ковзанками, волейбольна площадка.

 


 

 

Сучасна їдальня, укомплектована електроплитами, жаровнями та іншим необхідним приладдям. Кімнати спальної зони облаштовано протипожежною сигналізацією. Санітарно – гігієнічні приміщення з безперешкодним доступом для людей з обмеженими можливостями (для інвалідів – віз очників). Адже  табір приймає і дітей з особливостями розвитку. Працює власна потужна пральня.

 


 

 

Особливе враження від «розумного будинку», який господарі встановили нещодавно. Система сучасного оснащення координує роботу всіх технічних пристроїв, що знаходяться в будинку. Причому управління «розумним будинком» здійснюється як за допомогою пульта, так і дистанційно, за допомогою планшета. Тут існує кілька підсистем: освітлення, клімат-контроль, сигналізація, акустика та ін.

 


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024