У ДП «Цуманське ЛГ» волинські лісівники підбили підсумки роботи за перше півріччя

23 Липня 2018, 17:00
4203

 Нарада відбулася  18 липня.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ).

Але розпочалася вона не з традиційних підсумків та аналізу основних господарських і виробничих показників, а з огляду лісових культур, створених у різні роки.

 «Це основа нашої роботи. Те, над чим має працювати ретельно і щодня кожен лісівник», – одразу акцентував начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко.

Маршрут виїзного семінару  пролягав ділянками різних років та насаджень ДП «Ківерцівське ЛГ» та ДП «Цуманське ЛГ». А розпочався з огляду державного підприємства «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр». Таким чином вдалося побачити весь процес перетворення лісу – від насінини до стану стиглості.

Працівники підприємства нині активно дбають про всі лісові культури. Проводяться постійні догляди – як ручні, так і механізовані.

Якісні лісові культури, створені у різні роки, учасники семінару побачили і в ДП «Ківерцівське ЛГ» та ДП «Цуманське ЛГ». Особливу увагу керівникам підприємств звернули на дубові ділянки різних років.

Сама нарада, що відбулася у приміщенні клубу ДП «Цуманське ЛГ», також розпочалася із обговорення стану лісокультурного виробництва на державних лісогосподарських підприємствах.

Ситуацію детально проаналізував начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ Борис Бабеляс.

Наголосивши на основних завданнях, Борис Павлович зазначив, що:

 «Розроблено чіткі протокольні доручення із зазначенням термінів.  І їх виконання буде ретельно контролюватися».

У доповіді Борис Павлович нагадав також, що необхідно активізувати роботу щодо виготовлення правостановлюючих документів на лісогосподарські землі.



1


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024