Як боролися ківерчани за першісь у Білорусі

25 Липня 2018, 11:00
1611

З 11 по 20 липня у Республіці Білорусь проходив XVI Міжнародний зліт юних рятувальників-пожежних, участь у якому взяли ківерчани.

У зльоті взяли участь команди із 13 країн світу (Азербайджану, Болгарії, Білорусії, Вірменії, Грузії, Італії, Казахстану, Латвії, Німеччини, Польщі, Росії, Сербії та України), – йдеться на сторінці Всеукраїнського громадського раху «Школа безпеки».

Честь представляти Україну на зльоті отримала команда «Тивер» Волинського обласного віділення ВГДР «Школа Безпеки» з міста Ківерці.

У складі команди: Дмитро  Охоцький – капітан команди, Дмитро Попович, Дмитро Данюк, Едуард Хижун, Юрій Староверський, Ольга Стеценко та Анастасія Пономарьова, керівники команди – Юрій Тананайський, Людмила Тананайська та Анастасія Дем‘янчук.

Команда показала високий результат та здобула срібну нагороду на дистанції «Спортландія» та дві бронзових нагороди з дистанцій «Надання долікарської допомоги» та «Туристична смуга перешкод». У зведено-польових навчаннях учасники від України отримали золоті, срібні та бронзові нагороди.

Українські дівчата найкрасивіші! Саме це довела красуня Анастасія Пономарьова здобувши титул «Міс Міжнародних змагань», її чарівний голос закохав у себе усіх суддів!

Юрій Староверський здобув титул «Містер Талант», тому що цей хлопець справжній бітбоксер!

Міністр з надзвичайних ситуацій Республіки Білорусь Володимир Ващенко нагородив команду цінними призами, грамотами та запрошував команду на змагання у наступному році.







1


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром