Ківерці:голова РДА провів зустріч з прийомними батьками

01 Серпня 2018, 11:00
2282

В районі на сьогоднішній день  функціонує 9 прийомних сімей, в яких  виховується 18 вихованців, 4 з них - повнолітні, 17 рідних і 2 усиновлених дітей.

У «круглому столі» брали участь заступник голови райдержадміністрації Яна Церкевич, заступник начальника управління соціального захисту населення  Ківерцівської РДА Володимир Козачук, фахівці районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді,‒повідомляє сайт Ківерцівської РДА. 

Зі словами щирої вдячності за взяту на себе відповідальність виховувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до прийомних батьків звернувся голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.  Він подякував батькам за виховання дітей, за увагу і турботу. 

Начальник Служби у справах дітей Наталія Скубій  окреслила ситуацію щодо функціонування прийомних сімей  в районі та запросила всіх учасників до відкритого діалогу.

Кожен із представників прийомних сімей мав змогу  розповісти про себе та свою родину, поділитися своїми здобутками та захопленнями. Також в ході круглого столу були обговорені питання оздоровлення,  виховання, навчання, соціального захисту. 

Учасники круглого столу підписали додаткові угоди до Договорів  про влаштування дітей до прийомних сімей, в зв’язку зі змінами в законодавстві, що стосуються сприяння в усиновленні прийомних дітей.




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024