Класичні костюми та вишиванки подарували атовцям та їх діткам

04 Серпня 2018, 12:30
1146

У Луцьку відбувалася благодійна акція, на якій пораненим атовцям та їх дітям вручали подарунки.

Дійство влаштували 3 серпня на подвір’ї підприємства «Лілус».

Тут зібралося чимало тих, чиї сім'ї торкнулася біда: люди з обмеженими можливостями, атовці та їхні дітки. Підтримати їх прийшли голова ОДА Олександр Савченко, заступниця голови ОДА Світлана Мишковець, представники фабрик-благодійниць, а також керівники управлінь соцзахисту з районів області.

«Поруч з державою велику підтримку надає соціально відповідальний бізнес. Осторонь не стоять керівники підприємств та підприємці... Наш захід сприяє благодійній меті: спільно з бізнесом і владою підтримати дітей загиблих Героїв та тих, хто втратив здоров'я, захищаючи країну», - йшлося на заході.

Загалом, у подарунок від підприємств та влади учасники отримали 309 класичних костюмів для хлопчиків, 226 вишиванок від дівчаток, які мали можливість відразу приміряти. Отримати одяг для своїх районів приїхали представники управлінь соціального захисту.

Голова Волинської ОДА зазначив, що підприємства-благодійники роблять те, що повинен робити кожен українець.

«Я не маю відношення до цього свята, але я тут для того, щоб це показали по телебаченню. Можливо, ще в когось проснеться щось в серці. Адже, в нас немало багатих людей», - сказав губернатор.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024