У Ківерцівській РДА підсумували роботу місцевих органів влади за минулий тиждень

06 Серпня 2018, 16:00
1654

 Перший заступник голови РДА Юліан Таранчук 6 серпня 2018 року, підвів підсумки діяльності місцевих органів влади за тиждень, що минув та заслухав плани роботи усіх структур райдержадміністрації та самостійних управлінь і відділів на поточний тиждень.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської райдерадміністрації.

Під час наради говорили про актуальні питання сьогодення, зокрема про роботу ЦНАПу, дії на теренах району нової програми надання житлових субсидій, щодо окремих питань надання допомоги сім’ям загиблих учасників АТО, впровадження в закладах загальної середньої освіти району освітньої програми «Нова українська школа» та щодо підготовки до нового навчального року.

Керівник апарату  Зоя Радюк акцентувала увагу присутніх на виконавській дисципліні, якісній підготовці документів, дотримання норм інструкції з діловодства.

В ході роботи перший заступник голови райдержадміністрації ознайомив учасників наради із запланованими заходами на поточний тиждень, закликав усіх до активної участі в них та побажав усім посадовцям вдалого і результативного робочого тижня.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024