Під час весілля у День жалоби ківерчани пускали салюти

13 Серпня 2018, 12:00
У День жалоби в Луцьку пускали салюти 3786
У День жалоби в Луцьку пускали салюти

У День жалоби в Луцьку пускали фейєрверки, які заборонили чотири роки тому. 

Про це на сторінці у Facebook написав активіст «Самооборони» Олександр Ніколайчук.

«Бо поваги немає, бо можна гостям, які хоч щось святкують, пояснити, що у Луцьку використання піротехнічних засобів ЗАБОРОНЕНО вже 4 роки як! Тим паче у офіційно оголошений міською владою день жалоби. (Григорій Пустовіт, зверніть увагу, що Ваші розпорядження - фількіна грамота)», – обурюється Ніколайчук.

Відомо, що весілля гуляли жителі Ківерцівського району.

 

Коментарі
13 Серпня 2018, 17:25
Вони ж не винні, що День жалоби співпав із Днем їхнього весілля. Не переносити ж весілля. Та й феєрверки, думаю були закуплені раніше. Таке враження, що немає більше про що писати, то придерлися до весілля. Є важливіші теми для висвітлення. <br/>Якщо шо, то я проти піротехніки, але не треба робити з мухи слона в даній ситуації
13 Серпня 2018, 17:34
А чого Ніколайчук не каже, що його колєга Рижков був запорожцем на тому весіллі, а салют ведучі оголосили як подарунок молодятам від гостей, тільки потім виявилося, що ніхто з гостей його не замовляв (Рижкова не питали, може то він його туди і приніс)
14 Серпня 2018, 00:31
Хто не пережив якимось боком того що робиться зараз на сході нашої країни-не зрозуміє цього справедливого по всім нормах розпорядження. Люди,будьте ЛЮДЬМИ. На місці тих хто розуміє в любий момент може бути будь-хто з вас,або вашої родини. Так важко поставити себе на місце тих Людей ?! Так неможливо зрозуміти те ПРАВИЛЬНЕ розпорядження ?! Тоді тупо виконуйте закони і не пишіть всякої &quot;хєрні&quot; !!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024