Ківерцівським міграційникам повідомлено про підозру в отриманні хабаря

13 Серпня 2018, 15:00
3829

Викритим на одержанні неправомірної вигоди начальнику та головному спеціалісту районного сектору Управління Державної міграційної служби України у Волинській області повідомлено про підозру

Про це йдеться на сайті обласної прокуртури.

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою начальником та головним спеціалістом Ківерцівського районного сектору Управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

Підлегла на виконання доручення начальника сектору 10 серпня 2018 року одержала по 1000 грн. неправомірної вигоди з кожного з трьох громадян за швидке й безперешкодне прийняття та реєстрацію в електронній базі ДМС документів для оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон.

Під кінець робочого дня головний спеціаліст районного сектору занесла «заробіток» начальнику – й обох їх було викрито прокуратурою Волині спільно з працівниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Спритницям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Вирішується питання про обрання обом підозрюваним запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024