У Ківерцівському центрі зайнятості обговорили можливість проведення спільних профорієнтаційних заходів  для учнів

16 Серпня 2018, 11:00
1210

Фахівцями Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості проведено  робочу зустріч з представником СФГ «Золота Нива» Жабською Тетяною Федорівною.

      Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Ківерцівської районної філії в черговий раз розповіла про  послуги, які надає служба зайнятості – можливість  професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця під конкретні робочі місця як у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві,  організацію ярмарок та міні-ярмарок вакансій.

Про це інформує заступниця начальника відділу взаємодії з роботодавцями Вікторія Грабчева.

Фахівець з профорієнтації Любов Мартинюк звернула увагу на  можливість проведення  професіографічних екскурсій, що дасть можливість шукачам роботи безпосередньо ознайомитись із професією в реальних умовах, поспілкуватись із працівниками. Обговорили можливість проведення спільних профорієнтаційних заходів  для учнівської молоді з метою формування у старшокласників свідомого професійного вибору.

     Під час зустрічі виявлено потребу роботодавця в організації курсів цільового призначення за напрямом «Безпечне ведення робіт на плодоовочевих переробних підприємствах». Домовлено що навчання для безробітних буде організоване на базі Рівненського ЦПТО ДСЗ.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024