Як і де у Ківерцях вибрати якісні натяжні стелі

16 Серпня 2018, 14:57
7062

Коли мова заходить про стельову обробку, багато співвітчизників в силу чималих переваг віддають перевагу такому покриттю, як натяжні стелі. Однак і їх вибирати потрібно з особливою ретельністю, визначившись зі стилем інтер'єру і його деталями.

Натяжні стелі в інтер'єрі: багатогранність колірного рішення і матеріалів

Можна створити не тільки полотна певної довжини і форми, але також цілі твори мистецтва з переходами рівнів, асиметричними лініями, площинами, хвилями і вигинами. А в комбінації з іншими видами обробки можна домогтися самого приголомшливого ефекту. Наприклад, незвичайне округле ліжко в інтер'єрі спальні підкреслить округла стеля, а овальні форми повторять контури стільниці на кухні, у вітальні або на кухонному просторі вигини і фігури меблів повторить в точності конструкція стелі.

Натяжні стелі в Ківерцях в інтер'єрі кімнати з класичними меблями з прямими і лаконічними поверхнями зовсім недоречно будуть обтічні, химерні форми на стелі, зате строгість мінімалізму в стані згладити закруглена конструкція.


 

Якщо додати принт ...

Вдалим доповненням до будь-якого інтер'єру стане не тільки скління балконів, але і стельова конструкція з принтом. Ультрасучасний стиль сприймає графічний принт, а ось дизайн з історичним нальотом відмінно поєднується з стельової розписом, флористична доречна для романтичної обстановки. Для дитячої малюнок неба на стелі буде в самий раз. Однак тут чимале значення мають розміри: розмір малюнка для малої кімнати повинен бути невеликим і навпаки, щоб не викликати дискомфорту домочадців.


 

Тона і півтони ...

Однотонна стеля відповідає невеликому приміщенню, а ось для великого приміщення підійдуть великі стельові конструкції. У невеликій спальні потрібно створити відчуття затишку, чому явно не сприяють великі хмари на стелі або озера, громіздкі купола. Вони не тільки стануть зайвими, але ще і істотно зменшать кімнату.
 

Текстура

Може бути глянсовою, матовою або дзеркальною, напівпрозорою. Матова текстура ніяк не виділить себе на тлі стін, підійде для будь-якого стилю. Якщо говорити про колір, то для спальні ідеальним буде ніжний, теплий відтінок, для вітальні - білий.

З глянсовою текстурою приміщення можна розбивати на функціональні зони, акцентувати увагу на певних предметах в інтер'єрі. Слід врахувати, що і вартість матового полотна трохи нижче, ніж глянцевого, зате останній може візуально збільшити простір.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024