Як у Ківерцях святкували День незалежності.ФОТО

27 Серпня 2018, 11:30
Святкування Дня незалежності у Ківерцях 4290
Святкування Дня незалежності у Ківерцях

24 серпня 2018 року в м. Ківерці відбулися районні урочистості, присвячені 27-й річниці незалежності України.

Святкові заходи розпочалися патріотичним фото - флешмобом у вишиванках на міському стадіоні. Учасники фото-флешмобу утворили слово «МИР» та розгорнули кількаметровий державний прапор України. Активну участь у флешмобі взяли голова Ківерцівської райдержадміністрації Валерій Ткачук, його заступники, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району, громадсько-політичних об’єднань, установ, підприємств та організацій міста, учнівська молодь, громадськість.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Далі флешмобівці пройшли урочистою ходою до літньої естради, що у міському парку, де і розпочалися урочистості з нагоди відзначення Дня незалежності України.

До учасників урочистого зібрання з вітальним словом звернувся голова райдержадміністрації Валерій Ткачук, який зазначив, що двадцять сім років тому сталася подія, що назавжди змінила життя мільйонів громадян, народилася нова молода держава – Україна, а наш народ став не просто свідком, а й творцем цієї великої історичної події.

 «Ми живемо в час героїв і ці герої знаходяться серед нас. Вони наші земляки, вони були учасниками Революції Гідності, вони воювали та воюють на Сході країни, вони організовують допомогу нашим воякам, вони допомагають країні своєю щоденною працею. Саме ці люди сьогодні творять історію української держави. Висловлюю щиру вдячність всім воїнам-землякам за вірність присязі, за служіння Україні, за жертовний її захист. Окрема подяка – усім активістам волонтерського руху, адже ваша допомога є особливо важливою та безцінною для українського війська», – сказав Валерій Ткачук.

Голова райдержадміністрації побажав усім миру, щоб мир у нашій державі настав якомога скоріше, щоб кожен громадянин нашої країни зміг себе відчувати справжнім українцем, вірним своїй Батьківщині, щоб наші воїни-земляки поверталися додому живими і неушкодженими, щоб у родинах ніхто не мав жодної трагічної звістки, пов’язаної з війною.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок в соціально-економічний розвиток Ківерцівського району та з нагоди 27 – ї річниці незалежності України керівники району відзначили найактивніших містян Почесними грамотами районної державної адміністрації та Подяками. 

Протягом дня у міському парку були запропоновані учасникам святкування фотовиставка «Герої сьогодення» (районна бібліотека), фотозони, виставка – продаж продукції бджільництва місцевих пасічників, ігри та розваги для дітей,  боді-арт, спортивно - туристичні показові виступи, виставки робіт, майстер – класи майстерні родинного дозвілля «Дерево життя», Центру дитячої та юнацької творчості, районного еколого-натуралістичного центру, дитячого розважального центру Капітошка.

Спортивна школа та сектор молоді та спорту РДА стали організаторами спортивних змагань. На стадіоні відбувся районний чемпіонат кубку з футболу. Волейбол та футбол серед дівчачих команд  проходили на майданчиках зі штучним покриттям, а  любителі тенісу грали в настільний теніс у парку.

Районна організація Товариства Червоного Хреста провела безпрограшну лотарею.

Частування кулішем, шашликами, шаурмою, святкова торгівля – загалом кожен міг знайти щось цікаве для себе.

Читайте також: «Кісточки» протистояли «Кавуновим хвостикам»,або як у Ківерцях пройшли кавунові змагання.ВІДЕО







2

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024