У Ківерцях провели молодіджний «Патріот-квест».ФОТО

28 Серпня 2018, 13:35
Учасники «Патріот-квесту» 1593
Учасники «Патріот-квесту»

24 серпня 2018 року в рамках святкування Дня Незалежності у місті Ківерці Молодорухівці Волині разом з представниками Ківерцівського районного молодіжного центру та членами ГО «Сучасна Волинь» провели для молоді та дітей «Патріот-квест».

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

До участі у квесті долучились 4 команди. «Тивер», «Українки», «Козаки», «Діти України» пройшли 5 зупинок - «Музичну», «Спортивну», «Смачну», «Ребус», «Інтелектуальну» ‒ в пошуках Акту проголошення незалежності України. Кожен з учасників  отримував завдання і вирішуючи їх, наближав команду до перемоги.

Головний координатор квесту Аліна Гулюк, після проходження завдань, учасників нагородила грамотами, двома сертифікатами на обід у піцерії «Станція Піца Ківерці»  (на 200 та 100 грн),  солодощами та інформаційними буклетами. Головний приз квесту, футболку від ВГО «Молодий Народний Рух»,  отримав лідер команди «Тивер». Ця ж команда стала переможцем квесту. А головне, звичайно, це хороший настрій. командна гра, позитивні емоції, які отримали учасники «Патріот-квесту».

Читайте також: Ківерцівські атошники отримали державні відзнаки.ФОТО







 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024