В Ківерцях співали Молитву за Україну

28 Серпня 2018, 14:00
У Ківерцях співали молитву за Україну 1752
У Ківерцях співали молитву за Україну

24 серпня 2018 року, в день відзначення 27-ої річниці Незалежності України, Ківерцівщина долучилася до Всесвітньої акції «Синхронна всесвітня молитва за Україну».

На літній естраді у міському парку за участі хористів районного будинку культури імені Михайла Ковальова, Свято - Покровського собору та представників релігійних громад було виконано духовний гімн України «Боже, Великий Єдиний».

В рамках акції українці зі всієї України та світу об’єдналися й одночасно виконали духовний гімн України композитора Миколи Лисенка. Молитви, що йде від серця, споконвічно спрямовувалась до Бога із надією на краще життя наших родин, нашої країни та народу загалом.

Поза межами України участь в акції взяли члени українських громад та спільнот по всьому світу, серед яких США, Австралія, Австрія, Аргентина, Бельгія, Данія, Великобританія, Греція, Естонія, Іспанія, Італія, Казахстан, Канада, Латвія, Литва, Молдова, Німеччина, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Франція, Чехія, Швейцарія та Швеція.

Так само акція зі співу духовного гімну України «Боже, Великий Єдиний» саме о 18.00 відбулася у всіх областях України, тим самим засвідчивши прагнення українського народу до соборності, незалежності й миру для кожного з нас і майбутніх поколінь.

До присутніх з промовами звернулись настоятель Ківерцівського благочиння УПЦ КП, протоієрей Іоан Семенюк, настоятель Ківерцівського деканату УПЦ, протоієрей  Олександр Кондратюк, представники церкви євангельських християн-баптистів «Віфлеєм» диякон Віталій Рогак та церкви християн віри євангельської «Спасіння»  диякон Андрій Демчук.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024