Рекомендували звільнити директорку Озерської школи. УТОЧНЕНО

29 Серпня 2018, 14:38
11047

Депутатська комісія районної ради з освітніх питань рекомендувала видати розпоядження про звільнення з посади директорки загальноосвітньої школи села Озеро Ківерцівського району Світлану Степанюк.

Питання про звільнення розглянуть на найближчій сесії райради. Зараз Світлана Степанюк перебуває на лікарняному. Про це Район.Ківерці стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, що очільниця школи незаконно та безпідставно змусила дев'ятикласника переписувати державну підсумкову атестацію. Пізніше батьки адресували свою скаргу голові райдержадміністрації.

У школі села Озеро 27 серпня відбувся публічний звіт директорки. Наприкінці обговорення більшістю голосів батьки учнів та педагоги школи висловили недовіру директорці навчального закладу. 

На сесії районної ради 29 серпня депутати одноголосно проголосували за звільнення директорки школи села Озеро Світлани Степанюк.

4
Директорка загальноосвітньої школи села Озеро Ківерцівського району Світлана Степанюк
Директорка загальноосвітньої школи села Озеро Ківерцівського району Світлана Степанюк

2
публічний звіт директорки
публічний звіт директорки

1
Більшістю голосів батьки учнів та педагоги школи висловили недовіру директорці
Більшістю голосів батьки учнів та педагоги школи висловили недовіру директорці

Під час публічного звіту директорки виступив і голова сільської ради Юрій Беденюк
Під час публічного звіту директорки виступив і голова сільської ради Юрій Беденюк

Читайте також: Керівництво району розбирається у справі директорки озерської школи

Як порушують права дітей в озерській школі: директорка незаконно змусила учня переписувати ДПА

Коментарі
29 Серпня 2018, 18:03
Є Бог на світі!!!
29 Серпня 2018, 18:23
Одноголосно депутати проголосували??????!!! А як же депутат Степанюк Василь Васильович він теж був "ЗА"? )))
29 Серпня 2018, 18:28
Нарешті справедливе рішення.
29 Серпня 2018, 19:04
Новина гарна,але не радійте передчасно,те поторочча піде судитися 100% щоб поновитися на посаді, батьки святкуйте,але будьте напоготові!!!!
29 Серпня 2018, 21:26
От мені теж цікаво невже Васильович проголосував, що за маячня. Написати написали, а як до правди докопатися, то зараз знов будуть писати стаття була не виправлена коментар уточнено. Такі журналісти як та вся аудиторія. Нульові!<br/><br/>Якщо ви вже такі гуру роздувати з мухи слона (це я про журналістів) то чому ж ви не запаслися нормальною апаратурою? Що це за фото такі? Ви яким місцем їх робили? Вам не соромно подавати такий матеріал? Редактор там існує??? <br/><br/>І скільки можна ліпити одну й ту ж фотографію?<br/>Як на пошту то ви не відповідаєте, а як гамностатті писати так одразу. Спочатку уточніть інформацію, а тоді пишіть і бажано грамотно і з якісними фото!
29 Серпня 2018, 21:46
Район.Ківерці очкує такого повороту подій.<br/><br/>Браво! Аплодуємо стоячи! :)
29 Серпня 2018, 21:54
Виправити текст то можна, але історію редагувань ні)))))<br/>Для тих, хто не в курсі. Нажимаєте на &quot;...&quot; у правому верхньому кутку публікації і на &quot;подивитися історію редагувань&quot;
29 Серпня 2018, 22:33
Ну що ж,ігри з батьками продовжуються.Хіба не розуміють зовсім нічого??Вогонь не стихне,а лише розбурхається
30 Серпня 2018, 02:14
Батьки. Вас знову хочуть обдурити. Не ведіться на цей хитрий хід, продовжуйте боротьбу.
30 Серпня 2018, 02:36
Ну так все тепер понятно. Звідки взялася стаття про те, що директора звільнили? Логічно. Уже є проплачена серія статтей от вони по графіку і закинули в інтернет, хоча й особо не розбиралися хто там кого звільнив чи ні. <br/>А ще ці двієчниці з редакції на фейсбуці поширюють новину на всі можливі групи і спільноти з кричущими коментарями, а по суті текст такий, що жоден поважаючий себе грамотний журналіст не дозволив би собі написати. Там стиль мовлення — базарна баба. Сидить в Луцьку чи в Ківерцях в ситуації дупля не ріже і пише «скандал», «тиран», «ну нарешті це сталося».... а по суті тільки воду каламутять, не розібравшись. Просто по графіку закинули готову статтю. <br/>Молодці. Ваш рівень професіоналізму та й освіченості взагалі говорить сам за себе.
10 Вересня 2018, 17:15
Ира навела порядок у школи цигани наведуть у церкви пора комусь братись за сильську раду?
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024