У Ківерцях пройшла конференція педагогів району.ФОТО

30 Серпня 2018, 11:00
Відбулася серпнева педагогічна конференція освітян району. 2633
Відбулася серпнева педагогічна конференція освітян району.

29 серпня 2018 року відбулася серпнева педагогічна конференція освітян району.

У ній взяли участь перший заступник голови РДА Юліан Таранчук, в.о. голови райради Тамара Чигрин, керівники та педагоги ЗОШ району, позашкільних та дошкільних установ, лідери профспілкових осередків.  

Про це йдеться на сайті Ківерцівської райдерадміністрації.

Начальник відділу освіти РДА Микола Грибук у звітній доповіді на тему «Нова українська школа ‒ від старту до успіху» проаналізував результати діяльності навчальних закладів та окреслив завдання по продовженню реформування освіти в 2018/19 навчальному році щодо надання якісних освітніх послуг, зосередив увагу присутніх на результатах виконання заходів, спрямованих на реалізацію діючих нормативних документів освітньої галузі та привітав педагогів з початком нового навчального року.

Щирі слова подяки за нелегку працю освітянам висловив перший заступник голови райдержажміністрації. 

 «Дитина ‒ це центр всесвіту, навколо якого крутиться ‒ сім’я, рідні, педагоги, соціум.Тож давайте цей рік присвятимо дітям, щоб вони справді росли гідними представниками української нації. Щоб пройшовши роки начання, вони гордилися своєю школою і вчителями. Гарного навчального року. хорошого настрою. Щоб проблеми  і негаразди всіх миналио. Дякую педагогічним працівникам за гарну підготовку навчальних закладів до нового навчального року та бажаю  витримки та наснаги, нових творчих звершень та мудрості у розв’язанні усіх проблем роботи закладів освіти», ‒ зазначив у своєму виступі Юліан Таранчук.

На юридичних аспектах діяльності навчальних закладів, як об’єктів комунальної власності районної ради акцентувала увагу в.о. голови райради Тамара Чигрин.

Далі освітяни розійшлися на секційні засідання, які були організовані у новому форматі.

Відбулося також нагородження педагогічних працівників Почесними грамотами райдержадміністрації та райради, Подяками міністерства освіти та науки.





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024