У Ківерцях відремонтували дорогу.ФОТО.ВІДЕО

30 Серпня 2018, 13:30
Вулиця Комунальна 6630
Вулиця Комунальна

У рамках виконання програми «Міські дороги» міста Ківерці на 2018 рік,  завершились роботи з капітального ремонту вулиці Комунальна.

Роботи по відновленню дорожнього покриття виконала підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» згідно заключеного договору. Виконання робіт було ускладнене наявністю на даній ділянці 13 водопровідних колодязів. Оплата буде здійснюватись згідно актів виконаних робіт.

Про це йдеться на сайті Ківерцівьскої міської ради. 

До початку робіт по капітальному ремонту даної вулиці працівниками Ківерцівської дільниці водопостачання ВП Рівненсько-Тернопільського територіального управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» було проведено заміну водопровідної труби закупленої за кошти міського бюджету, для запобігання аварійних ситуацій на водопровідних мережах та руйнування відновленого дорожнього покриття.







 

 

Коментарі
31 Серпня 2018, 02:00
Це звичайно добре, що зробили... Але вулиця не транзитна, другорядна... Чи не доцільніше б було заасфальтувати одну з центральних вулиць, наприклад ту ж Луцьку, яку 2 рази в рік "запльовують" бітумом.. чи скажімо Воровського..?
31 Серпня 2018, 13:53
Заголовок статті чудовий але він не відповідає фотографіям. Поклали асфальт і все.... Невже программа &quot;Міські дороги&quot; створена тільки для покращення проїздної частини автомобілями. А пішоходи, велосипедисти? Безпечний рух для них не треба створювати? Немає чим вихвалятися. Робота зроблена на 60%. Чи можливо у себе в дома господар теж так господарює? Розпочне роботу і не завершить... Сподіваюся, що я помиляюсь і ця дорога буде мати тротуари.<br/>Немає значення транзитна чи другорядна дорога. Ми, жителі міста, однаково сплачуємо податки і потребуємо від обраної нами влади однакової турботи.
31 Серпня 2018, 18:17
А вул.Космсонавтів обіцяв мер зробити то з весни потім під кінець літа.але все тільки обіцянки.Навесні швидка загрузла в грязі інша машина поиїзджала витягувала.
31 Серпня 2018, 19:37
Може в проекті програми &quot;Міські дороги&quot; є траса для швидкісних авто до старого кладовища? Вже несила ковтати пил за &quot;гонщиками&quot;.
01 Вересня 2018, 00:54
Космонавтів..? Це гібле діло... Аби за 3-5 років взялися... Згадайте скільки часу асфальтували Дорошенка.. Нагадаю... 8 років... Відповідь одна:нема коштів....
01 Вересня 2018, 02:30
Біля тунеля проїхати неможна. Може меру окуляри купити. Це не кашку на день незалежності роздавати.
01 Вересня 2018, 02:47
Що там Комунальна чи Космонавтів, якщо немає тротуару по Незалежності, на головній вулиці, де проходять різні заходи, це ж просто жах якийсь! Соромно, коли приїджають гості з інших областей і дивуються, що навіть на центральних вулицях немає тротуарів!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024