Жорнище: у дитсадку відкрили нову групу

03 Вересня 2018, 10:55
Урочисте відкриття нової групи у дитсадку «Калинонька» 4368
Урочисте відкриття нової групи у дитсадку «Калинонька»

Відбулося урочисте відкриття нової, другої групи у дитсадку «Калинонька» села Жорнище. Тепер ще близько 20-ти малюків будуть охоплені дошкільною освітою.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Розпочався захід з вручення шанованим гостям українського короваю та символічного перерізання стрічки на вході до групи. Здійснити цю місію доручили народному депутату України Ірині Констанкевич, голові РДА Валерію Ткачуку, в. о. голови районної ради Тамарі Чигрин. Продовжилася офіційна частина заходу в актовому залі.

Вихованці разом з наставниками представили гостям святковий концерт. Маленькі україночки та козачки  порадували присутніх мелодійними піснями, щирими віршованими рядками та запальними танцями.

Роботи по капітальному ремонту приміщення дитсадка, яке було в занедбаному стані, розпочалися ще у 2017 році. На ремонтні роботи було виділено 500 тисяч гривень з фонду соціально-економічного розвитку та ще понад 300 тисяч гривень у 2018 році з районного бюджету. У закладі повністю замінено вікна, двері, проведено капітальний ремонт 2-ї групи, а саме: замінено стелю, підлогу, поновлено освітлення, поштукатурено та пофарбовано стіни. Проведено капітальний ремонт санітарної кімнати, харчоблоку, коридору, поновлено меблі в спальних та ігрових кімнатах. 

 














Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024