У Луцьку відбудеться спортивний фестиваль

03 Вересня 2018, 12:21
У Луцьку відбудеться спортивний фестиваль 1139
У Луцьку відбудеться спортивний фестиваль

З нагоди дня фізичної культури та спорту 9 вересня в обласному центрі Волині відбудеться фестиваль «Світ спорту відкритий для всіх».

Захід пройде на базі культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» 9 вересня з метою пропаганди та популяризації здорового способу життя, залучення дітей та молоді до занять спортом, повідомляє «Таблоїд Волині».

На святі спорту лучани матимуть унікальну нагоду в одному місці познайомитися з представниками найрізноманітніших видів спорту .

В рамках заходу відбудеться «Ярмарок спорту», на якому будуть представлені всі спортивні секції, школи та клуби міста, де діти та їхні батьки зможуть ознайомитися з різними видами спорту, дізнатися про їх переваги та обрати для себе свій вид спорту.

Гості фестивалю матимуть унікальну можливість особисто познайомитися з тренерами, взяти у руки інвентар та спорядження з виду спорту, приміряти екіпірування, дізнатися розклади тренувань та цінову політику, ознайомитися із спортивними здобутками та перспективами спортивних шкіл, секцій та клубів.

Свої товари також представлять спортивні магазини – інвентар, спорядження, екіпірування та багато інших спортивних аксесуарів для активних занять спортом.

Фестиваль спорту порадує яскравими показовими виступами юних спортсменів з різних видів спорту, а також різноманітними конкурсами на спортивну тематику.

У день фестивалю всі відвідувачі отримають вигідні знижки на послуги КРЦ «Адреналін Сіті».

Запрошуємо дорослих і малих на свято спорту!


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39