Ківерці: голова РДА зустрівся з благодійниками

06 Вересня 2018, 11:33
Фото ілюстративне 1209
Фото ілюстративне

Щорічно, 5 вересня відзначається Міжнародний день благодійності. 

Метою дня є привернення уваги громадськості до діяльності благодійних організацій і окремих осіб у подоланні бідності та гострих гуманітарних криз, і, звичайно ж, заохочення їх роботи, громадських організацій  та зацікавлених сторін для участі у волонтерській та благодійній діяльності.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Голова Ківерцівської районної державної адміністрації Валерій Ткачук сьогодні зустрівся з представниками шведського благодійного фонду «Humanitarian AID», який співпрацює з Волинським благодійним фондом «Майбутнє разом». Шведи надають посильну гуманітарну допомогу соціальним закладам району, дітям з особливими потребами, одиноким ‒ престарілим і вже втретє перебувають на Волині. Цими днями благодійники планують відвідати школу-інтернат в селі Липляни, відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Тростянець територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). 

  «Пам’ятаймо, що загальне суспільне благополуччя складається із тисяч дрібних і великих добрих вчинків. Висловлюємо щиру вдячність усім благодійникам за чуйність, доброту, віру в людей і в завтрашній щасливий день України. Нехай для кожного з нас не буде чужої біди», - подякував гостям за добрі справи Валерій Ткачук

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024