У Ківерцях відремонтували під’їзні шляхи до спортивної школи та Свято-Покровського собору

07 Вересня 2018, 10:55
Ремонт дороги 3835
Ремонт дороги

Згідно програми «Дорожній рух та його безпека в місті Ківерці на 2018 рік» на вулиці Шевченка були проведені роботи по встановленню пішохідної огорожі та встановлено дорожній знак «Зупинку заборонено» з метою збільшення пропускної спроможності та зменшення транспортного навантаження на вулицю Шевченка.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської міської ради.

Впродовж багатьох років посадка-висадка школярів привезених батьками до irjkb№3 здійснювалась практично на проїзній частині, що створювало небезпеку для дітей і незручності для водіїв через постійне скупчення автомобілів біля школи. Для вирішення даного питання згідно рішення виконавчого комітету були виділені кошти на поточний ремонт під’їзних шляхів до дитячо-юнацької спортивної школи, школи №3 та Свято-Покровського собору.

Місцевим підприємцем Дмитруком І.Й. згідно заключеного договору були проведені роботи по влаштуванню щебеневого покриття на пустуючому майданчику між ЗОШ №3 та Свято-Покровським собором, чим створено безпечні умови для посадки (висадки) школярів та додаткове місце для зупинки та стоянки автомобілів.

У бюджеті на 2019 рік буде передбачено кошти для влаштування твердого покриття на підготованій щебеневій основі для створення комфортніших умов посадки (висадки) школярів, – зазначають у міськраді.

 






Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024