У Личках відкрили дитячий майданчик. ФОТО

11 Вересня 2018, 11:21
Дитячий ігровий майданчик у селі Лички 2583
Дитячий ігровий майданчик у селі Лички

Для дітей, які проживають у селі Лички Ківерцівського району на днях відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Подарували маленьким жителям села місце для веселого та активного відпочинку Тростянецька сільська рада, з ініціативи сільського голови Олександра Ковальчука

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Майданчик для села Лички – це не тільки радість для дітей, а й для батьків. Дитячий сміх тепер лунає тут до пізнього вечора. А дорослі мають можливість спостерігати за тим, як на свіжому повітрі бавляться та набираються сил їхні дітлахи.

« Ми постійно реалізовуємо якісь проекти для покращення життя Тростянецької громади. Нині реалізували справжню дитячу мрію – ігровий майданчик. У цьому році в Тростянці теж зроблено багато добрих справ. Зокрема, проведено капітальний ремонт приміщення сільського будинку культури та сільради з заміною покрівлі, оновлено приміщення школи, дитячого садка, відкрито сучасний супермаркет. З метою безпеки на проїзджій частині – встановлено «розумний» світофор, який сповіщає, коли можна переходити дорогу. Це спільна праця сільської ради, депутатського корпусу, місцевих підприємців та районної влади», – розповідає Тростянецький сільський голова Олександр Ковальчук.

Читайте також: Заклади культурного дозвілля у селі Дачне в аварійному стані. ВІДЕО





 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024