У Ківерцівській РДА обговорили питання створення Молодіжного центру

12 Вересня 2018, 12:23
У Ківерцях створять Молодіжний центр 1841
У Ківерцях створять Молодіжний центр

11 вересня 2018 року голова Ківерцівської РДА Валерій Ткачук зустрівся з громадським активістом Володимиром Бут-Гусаїмом щодо реалізації молодіжної політики в Ківерцівському районі, створення Молодіжної ради. Зустріч відбулася за участі заступників голови РДА, начальника та фахівців відділу культури, туризму, молоді та спорту.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Володимир розповів про діяльність молодіжно-патріотичних організацій на теренах Волині та презентував власні напрацювання щодо активізації діяльності з молоддю району.

«Завдання влади – допомогти молодим людям у реалізації і самореалізації їх творчих можливостей та ініціатив, залучати юнаків і дівчат до активної участі у національно-культурному відродженні народу, формуванні його свідомості, розвитку традицій національної та патріотичної свідомості молоді. Ми хочемо почути думки, визначити основні проблеми молодіжного суспільства, перейняти цікаві креативні ідеї, що згодом можуть бути втілені у життя як самої молоді, так і для  відродження традицій, розвитку духовної сфери», ‒ зазначив Валерій Ткачук.

 «Районна державна адміністрація підтримує молодіжні ініціативи і талановитих молодих людей. Ми вивчимо питання з приміщенням для діяльності вашої громадської організації. Але хочемо бачити реальний план намірів, результати соціального опитування інтересів молоді району», ‒ наголосила на важливості діалогу та співпраці між владою та молоддю заступник голови РДА Яна Церкевич.

Про основні заходи, організовані і проведені сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та сектором культури протягом минулого року розповіли керівники Марія Хазанюк та Галина Слатініна.

На наступну зустріч Володимиру Бут-Гусаїму рекомендовано розробити питання для опитування сільської та міської молоді.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024