У Ківерцівському центрі зайнятості провели тренінги для безробітних

14 Вересня 2018, 15:00
Ківверці: у центрі зайнятості проведено   низку тренінгів  на  актуальні сьогодні  теми 3337
Ківверці: у центрі зайнятості проведено   низку тренінгів  на  актуальні сьогодні  теми

        В  Ківерцівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості   проведено   низку тренінгів  на  актуальні сьогодні  теми: «Жінка і праця. Секрети поєднання сім’ї та роботи» та  «Мистецтво адаптації на новому робочому місці».

Про це повідомляє Ківерцівська районна філія ВОЦЗ у Facebook.

     Тренер пані Інна Кравчук обговорила з присутніми жінками  особливості зайнятості жінок у сучасних умовах, проблеми працевлаштування із якими часто зустрічаються жінки,мотивацію до роботи у жінок , де і як шукати роботу, щоб уникнути безробіття.

      Процес адаптації у новому колективі завжди передбачає нові знання, зусилля із сторони людини та часові витрати. Іноді адаптація проходить м’яко і, практично, непомітно, іноді – болісно, довго і не завжди успішно.
Про те, як швидко та успішно адаптуватись на новому робочому місці йшла розмова на другому  тренінгу «Мистецтво адаптації на новому робочому місці».      

       Тренінги пройшли досить активно та жваво. Було багато дискусій, люди висловлювали власну думку і на завершення заходів  щиро дякували за проведенні заняття, які  збадьорили їх, додали оптимізму та віри у власні можливості.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром