Працівники управління водного господарства прибрали прибережну смугу річки Конопелька

16 Вересня 2018, 11:16
Екологічна акція 2126
Екологічна акція

На експлуатаційних дільницях у рамках «Міжнародного дня чистих берегів» прибрали від побутового сміття прибережні захисні смуги річок Стохід, Конопелька, Луга, Турія, Чорногузка Володимир-Волинського, Луцького, Ківерцівського, Рожищенського районів.

Разом із прибиранням проводилася і роз’яснювальна робота з громадянами щодо підвищення екологічної свідомості, дбайливого ставлення до водних об’єктів, – повідомляють у Волинському обласному управлінні водних ресурсів.

Працівники Рожищенської експлуатаційної дільниці разом із школярами села Переспа провели акцію з прибирання і очистки від сміття прибережної смуги річки Лютиця, що протікає неподалік села.

Одночасно значна увага приділялася приведенню до належного технічного стану і естетичного вигляду магістральних каналів та гідротехнічних споруд, особливо тих, що знаходяться поблизу доріг міжнародного та республіканського значення.

У Володимир-Волинському районі працівники експлуатаційної дільниці привели в належний стан територію біля джерела, яке знаходиться поблизу автодороги «Володимир-Волииський-Любомль» (Коритницька осушувальна система), і яке декілька років тому було відновлене та освячене. І тепер подорожуючому буде приємно вгамувати спрагу і перепочити у цьому чудовому придорожньому куточку.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром