Судитимуть ківерчанина, який під час затримання напав на поліцейського

17 Вересня 2018, 12:22
Судитимуть ківерчанина, який під час затримання напав на поліцейського 1831
Судитимуть ківерчанина, який під час затримання напав на поліцейського

Маневицька  місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 26-річним жителем міста Ківерці легких тілесних ушкоджень працівникові поліції у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 345 КК України).

Про це повідомляється на сайті прокуратури Волинської області.

Надвечір 10 липня 2018 року мобільний патруль Ківерцівського відділу поліції зупинив на вулиці Київській у Ківерцях автомобіль "Фольксваген-Гольф" на іноземній реєстрації, за кермом якого перебував раніше судимий за шахрайство молодик у стані алкогольного сп’яніння. Посвідчення водія в чоловіка не було.

До намірів поліцейських скласти протокол про вчинення ним адміністративних правопорушень водій поставився агресивно, почав погрожувати правоохоронцям фізичною розправою, а тоді, щоб не їхати у відділ поліції, намагався втекти.

Коли ж поліцейські наздогнали його та надягнули кайданки, зловмисник примудрився кілька разів вдарити одного з них, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

За вчинення цього правопорушення молодик постане перед судом, який обере йому міру покарання.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024