Ківерчанин став срібним призером Чемпіонату Світу

19 Вересня 2018, 16:15
Команди України з пожежно-прикладного спорту 2301
Команди України з пожежно-прикладного спорту

Ківерчанин Вадим Лучинський у складі збірної команди України на Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту, що проходив у Словаччині, зайняв ІІ місце та виконав норматив Майстра спорту Міжнародного класу.

Волинські рятувальники: Олександр Андрійчук, заслужений майстер спорту, майор служби цивільного захисту, начальник спортивного комплексу Управління ДСНС у Волинській області, Вадим Лучинський, майстер спорту, старший лейтенант служби цивільного захисту, начальник варти 20-го державного пожежно-рятувального поста, Роман Божук, майстер спорту, лейтенант служби цивільного захисту, начальник варти 1-ї державної пожежно-рятувальної частини – здобули срібні нагороди. Про це повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

Волиняни відмінно виступили в особистому заліку та допомогли команді здобути високі місця в окремих командних видах. Зокрема, здобули 3-є місце в підйомі по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та у бойовому розгортанні. Вадим Лучинський виконав норматив майстра спорту міжнародного класу.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024