Ківерці: у краєзнавчому музеї відкрили виставку молодих художників. ФОТО

25 Вересня 2018, 10:03
Відкриття художньої виставки 4344
Відкриття художньої виставки

21 вересня відбулась двгочікувана подія місяця!

Відкриття попленерної виставки молодих художників Львівської національної академії мистецтв. На ній були присутні Анна СушицькаНаталія Кузьмінська та Катерина Петрук, які з радістю ділились очікуваннями та враженнями від роботи.

Про це повідомляє Ківерцівський краєзнавчий музей у Facebook.
Темою для цьогорічного пленеру стало забраження культової архітектури Ківерцівщини, а саме Свято-Миколаївський монастир села Жидичин, Свято-Миколаївський храм, Костел пресвятого серця Ісуса та Свято-Покровський собор у місті Ківерці.
Також привітати молоді таланти завітали: заступник голови Ківерцівської районної адміністрації Яна Церкевич, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту районної адміністрації Галина Слатініна, настоятель Свято-Миколаївського храму міста Ківерці Олександр Кондратюк, священник римсько-католицької парафії Пресвятого Серця Ісуса та Санктуаріуму Божого Милосердя отець Роман, представники установ та організацій міста.
А після успішного відкриття на художників чекало неформальне спілкування у колі ківерцівської молоді громадської організації «Тивер», щодо подальшої співпраці. Та створення живописного панно із прапором міста Ківерці.

Читайте також: Башлики:світлини лелеки, який не полетів у вирій.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024