Відкриття художньої виставки

Ківерці: у краєзнавчому музеї відкрили виставку молодих художників. ФОТО

25 Вересня 2018, 10:03

21 вересня відбулась двгочікувана подія місяця!

Відкриття попленерної виставки молодих художників Львівської національної академії мистецтв. На ній були присутні Анна СушицькаНаталія Кузьмінська та Катерина Петрук, які з радістю ділились очікуваннями та враженнями від роботи.

Про це повідомляє Ківерцівський краєзнавчий музей у Facebook.
Темою для цьогорічного пленеру стало забраження культової архітектури Ківерцівщини, а саме Свято-Миколаївський монастир села Жидичин, Свято-Миколаївський храм, Костел пресвятого серця Ісуса та Свято-Покровський собор у місті Ківерці.
Також привітати молоді таланти завітали: заступник голови Ківерцівської районної адміністрації Яна Церкевич, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту районної адміністрації Галина Слатініна, настоятель Свято-Миколаївського храму міста Ківерці Олександр Кондратюк, священник римсько-католицької парафії Пресвятого Серця Ісуса та Санктуаріуму Божого Милосердя отець Роман, представники установ та організацій міста.
А після успішного відкриття на художників чекало неформальне спілкування у колі ківерцівської молоді громадської організації «Тивер», щодо подальшої співпраці. Та створення живописного панно із прапором міста Ківерці.

Читайте також: Башлики:світлини лелеки, який не полетів у вирій.