Директорці санаторію «Пролісок» не продовжили контракт

26 Вересня 2018, 13:20
Валентина Касарда 3247
Валентина Касарда

Валентині Касарді не продовжили контракт на посаді директорки санаторію «Пролісок».

Про це стало відомо сьогодні, 26 вересня, під час засідання Волинської обласної ради, – пише Волинська правда.

Нагадаємо, що депутат Сергій Слабенко пропонував перенести питання про призначення Валентини Касарди на початок засідання, адже на його розгляд прийшло чимало людей. Однак питання все ж розглянули під номером 27.

Перед голосування слово взяла депутат Людмила Кирда: «Депутати обласної ради майже завжди підтримували людей, які приходили в цю залу. Сьогодні прийшов трудовий колектив санаторію «Пролісок». Я прошу вас підтримати цей колектив і дати йому можливість нормально працювати».

Сільська голова села Грем’яче Наталія Мельник теж підтримала кандидатуру Касарди: «Валентина Іванівна показала себе як хороший керівник. І не треба говорити, що хтось когось звозить. Якби керівник була погана, то не мала б такої підтримки від людей».

Звернулася до присутніх і сама Валентина Касарда: «Санаторій прекрасно розвивається. В мене таке враження, що його комусь треба розвалити».

У підсумку, незважаючи на заклики трудового колективу, «за» проект рішення проголосувало лише 14 депутатів. Кандидатуру Валентини Касарди рада не підтримала.

Читайте також: Директорка «Проліска» просить зупинити рейдерське захоплення санаторію

Коментарі
26 Вересня 2018, 16:28
А для чого і для кого проводили конкурс? Невже депутати не довіряють контролюючим органам які там працюють кожен рік? Невже депутати більш компетентні? Щось тут не ТЕ
27 Вересня 2018, 00:31
УКРОП ще раз показав свою діяльність в області,невже ВАМ мало, а що Ківерцівські депутати-Ви не знаєте що значить Пролісок для району? Де Тимощук,Омельчук? А хто керує Укропом в районі? Марчук? То він свій слід залишив в Пенсійному фонді,ГАНЬБА ВАМ,але прийде час коли Ви всі будете шкодувати і побачите результат своїх дій<br/>,
27 Вересня 2018, 13:29
МАРЧУК ? сміх і гріх- де гроші і чарка надурняк,
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром