Новий економічний курс Тимошенко – це покроковий план відродження України

27 Вересня 2018, 10:56
Новий економічний курс Тимошенко – це покроковий план відродження України 1296
Новий економічний курс Тимошенко – це покроковий план відродження України

21 вересня Юлія Тимошенко провела Форум, де презентувала Новий Економічний курс України, на якому експерти запропонували реальні кроки дій, котрі мають допомогти українцям вийти з кризової ситуації в економіці.

Що пропонує Тимошенко? В нашій країні повинні бути однакові правила для всіх. Без винятку: для простого селянина, фермера, для підприємця. Кожна людина має бути забезпечена роботою у своєму селі чи місті.

За працю людина повинна мати достойну заробітну плату. Частину податків слід залишити в селі чи місті, щоб на ці гроші утримувати амбулаторії, поліклініки та дитячі садочки.

Підприємці та фермери мають отримувати дешеві кредити, які дадуть їм змогу закуповувати нову техніку та мінеральні добрива для ведення власного господарства. Доступ до дешевих ресурсів слід відкрити і підприємцям, які живуть у селах та містах.

Тимошенко вважає, що це дозволить забезпечити роботою українців у власній державі, підняти рівень доходів та купівельну спроможність і водночас дати додатковий поштовх для економічного росту. Заможні та впевнені в свої силах громадяни – це головна мета економічної політики.

Звичайно, частина коштів від підприємницької та іншої діяльності піде на соціальні виплати інвалідам, незахищеним громадянам, які мають на це право.

За умови рівних прав олігархи не зможуть більше наживатися на зубожінні людей, а нова система боротьби з корупцією змусить їх сплачувати більше податків, що підуть зокрема й на забезпечення Нового Економічного курсу України.

Тимошенко запропонувала справді системну стратегію, що є викликом не лише владі, а й всьому застарілому політичному класу, всім «господарям життя». І вже зараз можна зрозуміти, що спротив буде величезним. Але Тимошенко налаштована рішуче, тож знову проявить себе як незламний борець!

 

Василь Вакаров,

політичний експерт

 

Новий економічний курс Тимошенко – це покроковий план відродження України
Новий економічний курс Тимошенко – це покроковий план відродження України

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024