Ківерці:повідомили програму святкування Дня захисника України

30 Вересня 2018, 10:06
У Ківерцях святкуватимуть День захисника України 3162
У Ківерцях святкуватимуть День захисника України

27 вересня 2018 року заступник голови районної державної адміністрації Яна Церкевич провела засідання організаційного комітету з відзначення в районі Дня захисника України.

Учасники засідання запланували низку заходів з нагоди свят. Зокрема, 12 жовтня 2018 року в районному центрі відбудеться урочиста хода центральними вулицями міста з покладанням квітів до пам’ятних знаків та пам’ятників Тарасу Григоровичу Шевченку, Героям Небесної Сотні, Борцям за волю України, Невідомому солдату та сучасним Героям, які віддали своє життя за свободу і незалежність України. Збір учасників ходи біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку о 14.00 годині.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Біля пам’ятних дошок  учасникам АТО, які встановлені на меморіальному комплексі Вічної слави у міському парку буде відслужена панахида за загиблими. Потому у районному будинку культури ім. М.П.Ковальова відбудеться урочистий захід та патріотичний концерт.

13 – 14 жовтня в обласному центрі відбудеться фестиваль повстанської пісні «За Україну! За її волю!»  у якому візьмуть участь представники художньої самодіяльності району.

14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, о 9.00 годині розпочнеться святкове Богослужіння у Свято-Покровському Соборі УПЦ КП міста Ківерці, по завершенню якого на території храму відбудеться фестиваль повстанської пісні. Для учасників заходів організують фотозони, пригощатимуть кулішем та запашним чаєм. На міському стадіони відбудуться спортивні заходи присвячені Дню захисника України.   

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024