У КІверцівській РДА обговорили питання захисту прав дитини

30 Вересня 2018, 11:21
У Ківерцях говорили про захист прав дітей 1846
У Ківерцях говорили про захист прав дітей

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей,  під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Яни Церкевич, було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації. 

На засіданні комісії розглядались питання про доцільність позбавлення батьківських прав окремих жителів району, визначення способу участі батька у вихованні дочки, неналежне виконання батьківських обов’язків, взяття дитини на облік як такого, що перебуває в складних життєвих обставинах, надання дозволів на укладення договорів дарування житлового будинку та земельної ділянки, квартири, право користування якою мають діти.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Розглянуті звіти, складені службою у справах дітей райдержадміністрації, про стан  виховання, утримання і розвитку дітей у прийомних сім’ях району, затверджені індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024