У «Цуманській пущі» відбувся велопробіг, присвячений Дню туризму. ФОТО

01 Жовтня 2018, 11:37
Веломаршрут «Стежками Полісся». 2747
Веломаршрут «Стежками Полісся».

Цьогорічний День туризму, 27 вересня 2018 року, в Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща» вирішили відзначити, влаштувавши велоподорож по розробленому веломаршруту «Стежками Полісся».

Працівники відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи Нечипорук Максим та Рудік Максим разом з 9 велолюбителями проїхались мальовничими стежками Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» та прилеглими місцевостями.

Про це йдеться на сторінці Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» у Facebook.

Метою заходу була популяризація велотуризму на території Парку, пропаганда здорового образу життя.

Під час велопрогулянки вдалося оглянули крейдяний кар’єр та джерело Безодня в смт Клевань, водосховище біля санаторіїв «Червона Калина» та «Пролісок» проїхатись долинами річок Стубла та Путилівка, лісовими стежками-тунелями у східній частині національного парку. Краєвиди Цуманської пущі якраз починають набувати осінніх барв, тому запрошуємо всіх відвідати ліси і самим в цьому переконатись!
Щиро вдячні учасникам заходу – справжнім мандрівникам, які приїхали з Луцька, Рівного, Березного та Костополя, а також за позитивну атмосферу, цікаві мотиваційні історії під час чаювання!






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024